logo

Bemanning

Vi på People in Progress har kompetens, engagemang och vilja att driva och utveckla service- och säljfunktioner mot detaljhandeln.

 

People in Progress bedriver service och sälj på entreprenad.

Vi erbjuder:

 

  • Ansvar för driften av service- och/eller säljfunktioner såsom kundcentra och helpdesk.

 

  • Bemanning av varumärkesbutiker och avdelningar där vi driver och bemannar butikerna/avdelningarna självständigt. Varumärkets ägare står för kollektion, inredning samt lokal.

 

Vi tror på ett nära samarbete med våra uppdragsgivare. En öppen och ärlig kommunikation är grunden för att optimera förutsättningarna för varandra. Vårt arbete genomsyras av professionalitet, inspiration och personlighet.

 

Våra medarbetare

Att stå i butik kan alla men få är fullgoda säljare. People in Progress medarbetare har en hög ambition och vilja att sälja och serva våra kunder på ett ytterst professionellt sätt. För oss är det en självklarhet att vi med vårt fokus på service ska skapa ett mervärde till våra uppdragsgivare. Därför arbetar vi ständigt med att utveckla våra medarbetare i sälj och i service. Vi har en aktiv arbetsledning och gedigen rekryteringsprocess för de som vill arbeta hos oss. People in Progress tar över, driver och utvecklar service och säljfunktioner kopplade till detaljhandel. 

 

Kontakta oss gärna för mer information >>